فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی

ساخت وبلاگ

هزینه زایمان برای مهاجرت به کانادا چقدر است؟

اگر مهاجر هستید یا دوست دارید که فرزند خود را در مهاجرت به کانادا به دنیا آورید، باید بدانید که این کار ساده نیست. قوانین زیادی در این مورد وجود دارد که بهتر است قبل از زایمان در کانادا در مورد آن‌ها اطلاعات کافی داشته باشید؛ چراکه برای بسیاری از مهاجران و مسافران این مسئله، موضوعی استرس‌زا است. همان‌طور که احتمالاً می‌دانید هر کشوری دارای قوانین خاص خود درزمینه‌ی دستگاه‌های مراقبت بهداشتی و خدمات درمانی است.

 کانادا هم کشوری است که در این زمینه قوانین خاصی دارد و داشتن اطلاعات کافی از آن‌ها باعث می‌شود دچار چالش‌های قانونی نشوید. البته هزینه‌های بالای پزشکی هم جزو مواردی است که باید در مورد آن‌ها اطلاع قبلی داشته باشید. سالانه در کانادا حدود 400 هزار کودک به دنیا می‌آیند که اگر فردی در خانواده شما هم قرار است امسال جزو یکی از آن‌ها باشد، بهتر است تا انتهای این مقاله با فیدس همراه باشید. در ادامه اطلاعاتی جامع و کاربردی درزمینهٔ هزینه‌های زایمان در مهاجرت به کانادا به دست خواهید آورد.

هزینه زایمان برای افرادی که اقامت دائم ندارند چقدر است؟

اگر شما اقامت دائم ندارید و می‌خواهید فرزند خود را در مهاجرت به کانادا به دنیا بیاورید، باید بدانید که هزینه‌های بیمارستان و صورت‌حساب آن تنها بر دوش خودتان خواهد بود و دولت کانادا در این زمینه به شما کمکی نمی‌کند. البته داشتن بیمه سلامت بین‌المللی می‌تواند به شما کمک کند و کمی از هزینه‌ها را پوشش دهد.

در ادامه هزینه‌های زایمان را به‌صورت کلی و با در نظر گرفتن عدم وجود بیمه درمانی برای شما شرح می‌دهیم:


هزینه زایمان طبیعی: اگر می‌خواهید برای به دنیا آوردن فرزندتان زایمان طبیعی داشته باشید، باید بدانید که این کار با توجه به نوع بیمارستان و امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌گیرد متفاوت خواهد بود و حدود 9700 تا 10000 دلار هزینه در بر خواهد داشت.


هزینه زایمان با جراحی سزارین: اگر می‌خواهید فرزند خود را با جراحی سزارین به دنیا بیاورید، خوب است بدانید که حدود هزینه‌های شما با احتساب یک روز بستری در بیمارستان تا 20000 دلار افزایش خواهد یافت.


باید توجه داشته باشید، کودک شما (حتی اگر شهروند کانادا باشد) تحت پوشش هیچ‌کدام از مراقبت‌های درمانی نیست؛ بنابراین اگر هر نوع مشکل پزشکی ازجمله بستری در بخش ویژه کودکان نارس و یا نیاز به ویزیت‌های مجدد برای کودک شما به وجود آید هزینه شما بسیار افزایش پیدا خواهد نمود.

هزینه زایمان با احتساب بیمه برای کانادایی‌ها و یا افرادی که اقامت دائم دارند چقدر است؟

جالب است بدانید در مهاجرت به کانادا هزینه‌های پزشکی و خدمات مرتبط با آن با بودجه‌ی دولتی ارائه می‌شود. اگر شما توانسته باشید اقامت شهروندی کانادا را بگیرید، به‌راحتی می‌توانید هزینه‌های زایمان را بر عهده‌ی دولت بگذارید. درواقع این مطلب به این معنی است که هزینه‌ی به دنیا آوردن بچه کاملاً رایگان است و نیازی نیست برای آن مبلغی پرداخت کنید.

البته برای اجاره‌ی اتاق خصوصی و نگهداری مادر و فرزند تا چند روز بعد از عمل زایمان نیاز است هزینه‌ی کمی از جیب خود بپردازید. این هزینه حدود چند صد دلار است که در مقابل هزینه‌ی عمل چندان زیاد نیست! اگر بیمه سلامت بین‌المللی ندارید و یا شهروند کانادا نیستید، بهتر است از هزینه‌های زایمان در این کشور مطلع باشید تا در صورت نیاز پیش‌بینی‌های لازم در این زمینه را به‌طور کامل به عمل‌آورید.

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 327 تاريخ : چهارشنبه 27 اسفند 1399 ساعت: 23:07

هدف از سفر یا POT(Purpose of Travel) چیست؟

در هر نوع اقامت موقتی مثل اقامت موقت برای مهاجرت به کانادا شما نیاز دارید تا دلایل قانع‌کننده‌ای جهت بازگشتتان به کشور خود ارائه دهید. ارائه مدارک اثباتی کافی و شرح کامل و دقیقی از هدف سفر و احراز انگیزه ورود به هر کشوری به‌صورت جامع ازجمله مدارکی است که می‌تواند آفیسر اداره مهاجرت را از قصد شما برای ورود به کشورش آگاه سازد. مجموع این مدارک اثباتی برای متقاضیان فرصت مناسبی است تا آفیسر را قانع کنند که بعد از پایان مهلت ویزا به کشور بازمی‌گردند.

برای مهاجرت به کانادا،مهاجرت به آلمان،مهاجرت به ترکیه،مهاجرت به اسپانیا با خدمات بین المللی فیدس همراه باشید.

چه مدارکی برای اثبات POT لازم است؟

مجموعه‌ای از مدارک که فرمی منطقی و کامل از هدف سفر را احراز کند و به آفیسر دیدگاهی روشن  از قصد متقاضی بدهد و اثبات‌کننده اهداف و برنامه‌های نگارش شده در نامه POT استدر ادامه به شرح جزییات آن خواهیم پرداخت.
دلایل متعددی می‌تواند انگیزه سفر افراد برای بازدید از کشورهای دیگر باشد. برای مثال:
-
قوی‌ترین دلیل سفر دیدار از اقوام و دوستان مخصوصاً اقوام درجه‌یک است.
-
شرکت در مراسم عروسی عزیزان.
-
تماشای مناظر و دیدنی‌های کشورهای دیگر
-شرکت در سمینارها و نمایشگاه‌ها و همایش‌های تخصصی
-مصاحبه‌های کاری و مذاکرات شغلی
-گذراندن دوره تحصیلی
-کار کردن در و گذراندن دوره‌های کارآموزی و شغلی و ...
 

برای اثبات هر یک از دلایل گفته‌شده مدارکی نظیر دعوت‌نامه از خویشاوندان، دعوت‌نامه از شرکت‌ها و یا همایش‌های کاری، مدارک پذیرش از دانشگاه، ووچر هتل و مدارک مربوط به رزرو هتل و تهیه بیمه مسافرتی و ...
در ویزاهای تحصیلی انگیزه دانشجو جزو مدارک اصلی جهت احراز دلیل انتخاب کشور و رشته و برگشت به کشور است. این نامه به‌صورت کاملاً تخصصی و حرفه‌ای به‌صورت مفصل به شرح کاملی از جزییات اقدام متقاضی خواهد پرداخت و به آفیسر چشم‌اندازی از اهداف دانشجو می‌دهد. در کنار این نامه مدارک تکمیلی و اثباتی در پرونده جزو ملزومات پرونده است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مدارک مالی جهت پرداخت هزینه‌ها اشاره نمود.
دلایل سفر باید کاملاً مشخص شود و متقاضی مستندات کافی برای برنامه سفر خود و ساپورت هزینه‌ها به سفارت ارائه دهد. اگر متقاضی نتواند آفیسر را نسبت به بازگشت خود به کشورش قانع کند امکان اخذ ویزا برای متقاضی از بین خواهد رفت.

اثبات هدف از سفر برای چه دسته از ویزاهایی لازم است؟

حال سؤال این است که POT برای چه دسته از ویزاهایی مورداستفاده قرار می‌گیرد. ویزاهای اقامت موقت TRV یا Temporary Residence Visa مانند ویزای توریستی، کاری و تحصیلی نیاز به این دسته از اسناد دارند. درخواست هرکدام از این ویزاها می‌تواند باهدف و انگیزه متفاوتی انجام شود برای نمونه، ویزاهای توریستی باهدف بازدید از اقوام، مراسم خاص خانوادگی مانند ازدواج و یا به جهت مراقبت از اعضای خانواده، بازدید از مناطق توریستی، شرکت در سمینار نمایشگاه، مذاکرات بیزنسی و غیره می‌تواند اخذ می‌شوند.
ویزاهای تحصیلی جهت گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت آکادمیک و یا فنی، دوره‌های کارآموزی، مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکتری و پست دکتری، فرصت‌های مطالعاتی، دوره‌های زبان، تحصیل مدرسه و دیگر دوره‌های آکادمیک اخذ می شوند.
ویزاهای کاری که باهدف کار و کسب درآمد صادر می‌شوند و بر اساس نیازهای کشور مقصد به جذب نیروهای متخصص باتجربه و جوان می‌پردازد. این ویزاها انواع مختلفی دارند که بنا به شرایط و توانایی افراد می‌تواند متغیر باشد. اگر قصد مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها را دارید با مشاورین و کارشناسان خدمات بین المللی فیدس تماس بگیرید.

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 382 تاريخ : چهارشنبه 27 اسفند 1399 ساعت: 23:07

هزینه‌های تحصیل برای مهاجرت به کانادا چقدر است؟

یکی از راه‌های ساده برای مهاجرت به کانادا، تحصیل در کانادا و سپس اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا است. برخی افراد به این قصد و نیت اقدام به تحصیل در کانادا می‌نمایند و برخی دیگر به دلیل سطح علمی دانشگاه‌های کانادا، این کشور را برای ادامه تحصیل برمی‌گزینند. اگر شما هم به تحصیل در کانادا فکر می‌کنید و یا برنامه‌ای‌ برای تحصیل در کانادا دارید، باید بدانید که هزینه‌های تحصیل برای مهاجرت به کانادا چقدر است و چقدر باید برای آن پس‌انداز داشته باشید؟ 

داشتن پس‌انداز کافی به شما کمک می‌کند که پس از مدتی با داشتن سابقه تحصیل در کانادا به‌راحتی بتوانید اقدامات لازم برای مهاجرت به کانادا را انجام دهید. اگر دوست دارید که در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید تا انتهای این مقاله با فیدس همراه باشید. پایین‌تر بودن هزینه‌های تحصیلی نسبت به امریکا و کشورهای اروپایی مانند نیوزلند، انگلیس و ... یک از نکات جالب تحصیل در کشور کانادا است. البته شرایط و پیشنهادهای ویژه‌ای هم برای دانشجویان برتر دانشگاه‌ها وجود دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به بورس تحصیلی اشاره کرد.

بورس‌های تحصیلی معمولاً به دودسته تقسیم می‌شوند

بورس های تحصیلی در مهاجرت به کانادا به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. دسته اول بورسیه های تحصیلی می‌باشند که در طول دوره تحصیلی به دانشجویان ممتاز اعطاء شده و به‌صورت درصدی تخفیف از شهریه و پرداخت کل هزینه‌های تحصیل برای ترم‌های باقیمانده است.

دسته دوم بورسیه‌های تحصیلی که شامل دانشجویانی می‌شود که در مقطع فوق‌لیسانس، دکترا و یا مقاطع بالاتر بوده و به دلیل سوابق تحصیلی و دستاوردهای دانشجویان در طول دوره تحصیلی گذشته آن‌ها به افراد اعطا می‌شود. این نوع بورسیه معمولاً در مقطع لیسانس وجود ندارد. پس اگر دانشجوی لیسانس هستید و یا برای تحصیل در این مقطع می‌خواهید به کانادا سفر کنید، بهتر است که بر روی بورس تحصیلی حساب باز نکرده و بیشتر در مورد هزینه‌های تحصیل در مهاجرت به کانادا تحقیق نمایید.

میانگین هزینه‌های تحصیلی هر ترم در کانادا

شهریه‌های دانشگاه‌ها در کشور کانادا معمولاً به‌صورت سالانه محاسبه می‌شود. شهریه دانشجویان بین‌المللی که در دانشگاه‌های کانادا مشغول به تحصیل هستند، سالانه حدود 12 هزارتا 23 هزار دلار کانادا است. همچنین دانشجویانی که ملیت کانادایی دارند در صورت تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی باید به‌صورت سالانه مبلغی را در حدود 3 هزارتا 5 هزار دلار کانادا پرداخت کنند.

البته شهریه‌های دانشگاه‌ها معمولاً بسته به نوع دانشگاه و کالج و همین‌طور رشته تحصیلی متفاوت است. به‌عنوان‌مثال تحصیل در رشته پزشکی که یکی از بهترین رشته‌های تحصیلی در دانشگاه تورنتو که در سال 2019 در رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان در رتبه 23 قرار داشته است، برای هر دانشجو می‌تواند تا 90 هزار دلار در سال هزینه دربر داشته باشد. 

اقامت دائم در کانادا

همان‌طور که اشاره کردیم، این شهریه مخصوص افراد کانادایی است. شما با دریافت اقامت دائم کانادا قادر خواهید بود که هزینه‌های تحصیلی را کاهش دهید. اگر تمایل دارید درزمینهٔ روش‌های کسب اقامت دائم کانادا اطلاعاتی کسب نمایید می‌توانید مقاله‌های مرتبط را در سایت فیدس مطالعه نمایید.

چگونه می‌توان هزینه‌های تحصیل در کانادا را کاهش داد؟

همان‌طور که گفتیم، هزینه‌های تحصیل در کانادا برای دانشجویان بین المللی نسبتاً بالا است و در حال حاضر مبلغی حدود 150 تا 160 میلیون تومان به‌صورت سالانه است. اگر می‌خواهید شهریه‌ای مانند شهروندان کانادا بپردازید، چند روش و راه برای این کار وجود دارد که در ادامه آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

پناهندگان و افراد دارای شرایط خاص

افراد خانواده کسانی که به‌صورت محافظت‌شده و خاص در کانادا زندگی می‌کنند از این شرایط برخوردار هستند که مانند افراد کانادایی شهریه پرداخت کنند.

 دانشجویان بین المللی واجد شرایط

یکی دیگر از روش‌های پرداخت شهریه مانند شهروندان کانادا، داشتن شرایط خاص این موضوع است که ازجمله آن‌ها می‌توان به داشتن اقوام درجه‌یک از شهروندان کانادایی اشاره کرد. به‌عنوان‌مثال اگر پدر یا مادر شما شهروند کانادا محسوب شوند، شما می‌توانید تا حد بسیار زیادی هزینه‌های تحصیلی خود را کاهش دهید.

جمع‌بندی

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق اقامت تحصیلی را دارید حتماً با کارشناسان ما در مجموعه خدمات بین‌المللی فیدس تماس بگیرد تا آخرین اطلاعات در حوزه تحصیلی در کشور کانادا را در اختیار شما قرار بدهند.

همچنین با مشاوره گرفتن از کارشناسان متخصص خدمات بین المللی فیدس می‌توانید از آخرین هزینه‌های اقامت تحصیلی برای مهاجرت به آلمان،مهاجرت به ترکیه و مهاجرت به اسپانیا نیز مطلع شوید.

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 315 تاريخ : يکشنبه 24 اسفند 1399 ساعت: 23:30

ولکام سنتر welcomecenter چیست؟

یکی از دغدغه‌های مهم و همیشگی افرادی که قصد مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها را برای زندگی در کشوری دیگر غیر از کشور خودشان را دارند آشنایی با نحوه زندگی در کشور مبدأ است. می‌توان گفت مهم‌ترین عامل در یک مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها موفق میزان و سرعت منطبق شدن فرد با محیط کشور جدید خود است. یادگیری زبان ملی آن کشور، قوانین شهروندی، سیستم اداری، چگونگی بهره‌مندی از خدمات اجتماعی و … همگی از مواردی هستند که دانستن آن‌ها باعث بروز مشکلات کمتری برای فرد مهاجر خواهند داشت.

ولکام سنترها یا Welcome Centre Immigrant Services در اکثر کشورهایی که به‌عنوان مقاصد مهاجرتی افراد شناخته می‌شوند وظیفه آشنا ساختن مهاجران با موارد فوق را به عهده‌دارند. کانادا نیز به‌عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا دارای ولکام سنترهای بسیاری جهت ارائه خدمات به تازه واردین دارد.
برای استفاده از این خدمات می‌توانید به وب‌سایت ولکام سنتر به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://www.welcomecentre.ca

 

برای مهاجرت به کانادا،مهاجرت به آلمان،مهاجرت به ترکیه و مهاجرت به اسپانیا می‌توانید با کارشناسان و مشاورین فیدس تماس بگیرید.

در ولکام سنتر کانادا چه خدماتی ارائه می‌شود؟

در این مرکز خدمات به‌صورت رایگان و به زبان انگلیسی بوده اما مترجمین فارسی‌زبان نیز برای راهنمایی بیشتر نیز در دسترس هستند. خدمات ولکام سنتر کانادا شامل پشتیبانی و راهنمایی در اسکان، مراقبت بهداشتی، بیمه تأمین اجتماعی، مراقبت از کودکان، معرفی به نهادهای دولتی حمایتی  و راهنمایی در چگونگی استفاده از خدمات آن‌ها، کلاس‌های انگلیسی همراه با آموزش با کمک رایانه، نگهداری از کودکان زبان آموزان و هزینه حمل‌ونقل ویژه زبان آموزان واجد شرایط است.
همچنین پشتیبانی اطلاعاتی در اخذ تأییدیه‌های حرفه‌ای و اطلاع‌رسانی به متخصصانی که به‌طور بین‌المللی آموزش‌دیده‌اند، کمک در تهیه رزومه‌های شغلی، برگزاری کارگاه‌های کاریابی، کمک در تهیه رزومه شغلی، برنامه‌های اجرایی بازگشت به سرکار، معرفی به شرکت‌های کاریابی و  خدمات استفاده رایگان اینترنت و فکس و خدمات ترجمه کتبی و شفاهی مدارک شغلی برخی دیگر از خدمات این مرکز است.
با توجه به بررسی و مطالعات انجام‌شده  بانوان، جوانان و سالمندان مهاجر نیازهای منحصربه‌فردی به برخی خدمات ویژه دارند تا در روند انطباق با محیط به آن‌ها کمک شود. ازجمله این خدمات می‌توان به حمایت از طریق گروه‌های پشتیبانی، حمایت تحصیلی، خدمات مشاوره حقوقی، خدمات مشاوره بهداشتی و روانشناسی و مشاوره خانواده به اقتضای فرهنگ آن‌ها را نام برد.

سخن پایانی

خدمات بین المللی فیدس با کادری مجرب و استفاده از کارشناسان و مشاورین بادانش توانسته است گام‌های بلندی در مسیر مهاجرت بردارد. فـیــدس یک تیم دانش‌بنیان و تخصصی و حرفه‌ای و مرجع در امور بین المللی است و به‌عنوان واسطه فعالیت نمی‌کند. فـیــدس از وکلای پایه‌یک دادگستری معتبر و دارای مجوز که از متخصص‌ترین و باتجربه‌ترین افراد درزمینهٔ امور بین المللی هستند در تیم خود بهره می‌برد.

اگر قصد مهاجرت به کانادا،مهاجرت به آلمان،مهاجرت به ترکیه و یا مهاجرت به اسپانیا را دارید می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی زیر با خدمات بین اللملی فیدس در ارتباط باشید.

Website: https://fides.ir/

Instagram@:fides_int

Telegram:@fides_info

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 319 تاريخ : پنجشنبه 21 اسفند 1399 ساعت: 0:09

بایومتریک یا بیومتریک برای مهاجرت به کانادا چیست؟

اگر شما قصد مهاجرت به کانادا داشته باشید، نیاز است که در ابتدا برای درخواست ویزا، تست بیومتریک کانادا را انجام دهید. در ادامه‌ی این مطلب از فیدس برای شما شرح می‌دهیم که بیومتریک یا بایومتریک چیست؟ به چه منظور است و چگونه انجام می‌شود؟

بیومتریک در مهاجرت به کانادا یعنی ثبت اطلاعات فیزیولوژیک مانند چهره و اثرانگشت به‌صورت دیجیتالی، برای احراز هویت و تشخیص و تائید دقیق هویت افراد است.بیومتریک کانادا نیز به‌منظور تائید هویت استفاده می‌شود؛ یعنی اطلاعات بیومتریک فرد متقاضی ویزا در اداره مهاجرت کانادا جهت احراز هویت فرد مهاجر یا مسافر، به ثبت می‌رسد. از این طریق افراد مجرم و کسانی که سو پیشینه‌ی کیفری دارند به‌سرعت شناسایی می‌شوند.

مراحل موردنیاز برای بیومتریک کانادا

ازآنجایی‌که متأسفانه سفارت کانادا در ایران بسته است، متقاضیان ایرانی باید از سایر کشورهای نزدیک دارنده‌ی شعبات VAC visa application cener یا همان مرکز پردازش ویزا اقدام کنند. (کشورهایی مثل ترکیه و دبی راحت‌تر و نزدیک‌تر هستند) قبل از مراجعه به مراکز vac، باید از اداره‌ی مهاجرت به کانادا، نامه دریافت کنید تا بتوانید برای گرفتن بیومتریک اقدام کنید.

این کار به‌صورت حضوری انجام می‌شود که در آن از هر 10 انگشت دستان شما اثرانگشت گرفته و چهره‌ی شما به‌صورت تمام‌رخ توسط دستگاهی پردازش و ثبت می‌شود. اگر در انگشتان دستتان و یا در صورت خود دچار سانحه و نقص موقت هستید، باید تا هنگام بهبودی کامل و زمانی که بتوان بدون چالش بیومتریک را انجام داد، صبر کنید. همچنین اگر خال‌کوبی روی صورتتان دارید باید آن را پاک‌کنید.

هزینه‌های بیومتریک

طبق اطلاعات ثبت‌شده، هزینه برای یک نفر 85$ (دلار کانادا)، برای خانواده‌های دو نفر به بالا 170$ و برای گروه‌های هنرمند و اجراکننده 255$ است. درصورتی‌که گروه هنرمند به‌صورت گروهی برای بیومتریک اقدام نکنند، هرکدام به‌طور مجزا باید 85$ هزینه کنند.

  • بیومتریک ویزای موقت (ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای توریستی) تا 10 سال معتبر است. پس حواستان به مدت اعتبار آن باشد!
  • اگر دارای ویزای موقت کانادا هستید اما می‌خواهید برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید، دوباره باید مراحل را انجام دهید.
  • اگر به‌صورت خانوادگی قصد سفر یا مهاجرت به کانادا دارید، تمامی اعضای خانواده باید بیومتریک را انجام دهند، مگر افراد زیر 14 و یا بالای 80 سال.
  • تمامی کسانی که قصد سفر و یا مهاجرت به کانادا را دارند برای ورود به این کشور باید آن را انجام داده باشند به‌جز موارد استثنایی مانند شهروندان کانادایی، افراد دارای پاسپورت کانادا، سران دولتی و دیپلمات‌ها و افراد عضو سازمان ملل متحد و همچنین افراد زیر 14 و بالای 80 سال.

اگرچه برای انجام بیومتریک کانادا نمی‌توانید از داخل ایران اقدام کنید اما حتماً باید انجام شود و انجام آن زمان‌بر نیست چراکه مهم‌ترین مدرک برای درخواست ویزای کانادا و همچنین ویزای شین گن به شمار می‌رود؛ و در صورت ارائه ندادن آن موفق به اخذ ویزا نخواهید شد.

برای اطلاع از آخرین و بروزترین مسائل مربوط به بایومتریک یا همان بیومتریک برای مهاجرت به کانادا می‌توانید با کارشناسان و مشاورین فیدس تماس بگیرید. راه‌های ارتباطی با کارشناسان و مشاورین فیدس را در ذیل برای شما قرار می‌دهیم.

Website: https://fides.ir/

Instagram@:fides_int

Telegram:@fides_info

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 295 تاريخ : يکشنبه 17 اسفند 1399 ساعت: 0:37

تای (Tie) در ویزای توریستی چیست؟

برای گرفتن هر یک از انواع  ویزا، به‌عنوان‌مثال ویزا برای مهاجرت به کانادا فرد باید بتواند شرایط و ملزومات موردنیاز آن ویزا را دارا باشد. در تمامی ویزاهای موقت، اثبات این موضوع که فرد پس از اتمام مدت ویزایی که دریافت کرده، به کشور خود بازمی‌گردد و قصد ماندن در کشور مقصد را ندارد، اهمیت فراوانی دارد؛ و اهمیت این موضوع تا آنجاست که درصورتی‌که نتواند این مسئله را اثبات کند، آفیسر مربوطه در سفارت هر کشور، ویزای ورود برای فرد صادر نخواهد کرد و درخواست ویزای فرد را رد یا ریجکت (Reject) خواهد نمود.

یکی از موارد مهمی که در سفارت هر کشور هنگام بررسی درخواست متقاضی ویزا برای احتمال بازگشت فرد پس از اتمام ویزا به کشورش موردتوجه قرار می‌گیرد، تای های فرد در کشور مبدأ است. در این مقاله، به بررسی تای (Tie) در ویزاهای موقت و به‌ویژه ویزای توریستی خواهیم پرداخت. در ابتدا مفهوم تای (Tie) در ویزای توریستی را بررسی می‌کنیم. همچنین برای اطلاع از تای برای مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها می‌توانید با مشاورین فیدس تماس بگیرید.

منظور از تای (Tie) در ویزای توریستی، وابستگی‌ها و گره‌های فرد درزمینهٔ های خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی با کشورش است. به‌طورکلی تای (Tie) هر چیزی است که نشان دهد فرد بعد از اتمام زمان ویزای صادرشده، حاضر به از دست دادن آن نبوده و به خاطر آن، به کشوری که در آن اقامت دارد، بازخواهد گشت. فرد با داشتن هر یک از مواردی که وابستگی‌اش را با کشورش اثبات کند، شانس قبول شدن ویزا را افزایش می‌دهد.
در ادامه، انواع تای و مواردی که تای (tie) محسوب می‌شوند را بررسی خواهیم کرد.

تای (Tie) را معمولاً به چند دسته تقسیم می‌کنیم: خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی

در اکثر موارد به علت عدم تای به کشور مبدأ متقاضیان دچار مشکلاتی مثل، امکان اجازه مهاجرت به کانادا را نداشته و نخواسته‌اند ویزای خود را دریافت کنند. این اطلاعات باید بسیار دقیق و منظم بوده و تمام موارد را اعلام کند. این توضیحات می‌تواند والدین، داشتن خواهران و برادران، مسئولیت‌ها، دارایی‌ها، سابقه کاری و پیشنهادهای شغلی معتبر و وضعیت اقتصادی و…. را باید خیلی دقیق اعلام کنید. هراندازه وابستگی شما بیشتر باشد احتمال و امکان دریافت و قبولی شما نیز ممکن است بیشتر باشد.

در ادامه مقاله قصد داریم تا به‌صورت مختصر هریک از تای ها را برسی کنیم. برای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی با فیدس همراه باشید.

تای (Tie) اجتماعی:

تای اجتماعی شامل جاب آفر، تعهد سربازی، اجاره‌نامه‌ی خانه برای بعد از بازگشت، داشتن self-business (شغلی که خود فرد مالک آن بیزنس باشد)  یا شغل والدین با درآمد مناسب در کشور خود، فرصت‌های شغلی که بعد از بازگشت به کشور برای فرد حفظ‌شده باشند. گرفتن مرخصی از کارفرما مبنی بر اینکه موقعیت شغلی فرد، برای بعد از بازگشت فرد به کشورش، محفوظ خواهد ماند.
به‌طورکلی، هر چه قدر تای (Tie) های فرد با کشورش بیشتر و محکم‌تر باشد، احتمال بازگشتن فرد به کشورش بیشتر بوده و به‌تبع آن شانس ویزا شدن فرد در ویزاهای موقت، افزایش می‌یابد. لازم به ذکر است که وجود تای (Tie) ها، در برنامه‌هایی که منجر به اقامت دائم می‌شوند نظیر برنامه‌ی خوداشتغالی فدرال کانادا یا برنامه‌های کارآفرینی استان‌های مختلف یا برنامه‌ی اکسپرس انتری، به‌هیچ‌عنوان ضروری نیست.

تای (Tie) خانوادگی:

تای خانوادگی شامل داشتن پدر و مادر در کشور خود، سن زیاد پدر و مادر، بیماری پدر و مادر، تک‌فرزند بودن، تک پسر یا تک دختر بودن،  داشتن همسر در کشور خود و مهم‌تر از همه‌ی این موارد، داشتن فرزند در کشور خود است.

تای (Tie) اقتصادی:

تای اقتصادی شامل تمامی سرمایه‌گذاری‌های فرد در بورس و سهامی که در شرکت‌ها به نام فرد است، اسناد ملکی که به نام فرد وجود دارد، درآمد ماهانه‌ی ثابت و بالا، جواز کسب‌هایی که به نام فرد است، شرکت‌هایی که به نام فرد ثبت‌شده، شغل‌های پایدار و ثابت، از قبیل استخدام فرد در ارگان‌های دولتی و خصوصی که از طرف کارفرما برای فرد بیمه رد شده باشد، است.

سخن پایانی
 

ما در فـیــدس از مشاوران دارای مجوز در کشورهای مقصد و کارشناسان خبره بین‌المللی درزمینهٔ کاریابی بین‌المللی و اعزام دانشجو و اخذ ویزا در گروه خود بهره می‌بریم. فـیــدس دارای گروه پشتیبانی باتجربه بوده که در تمام‌روزهای هفته و تمام ساعات کاری پاسخگوی تمامی سؤالات شما عزیزان می‌باشند. فـیــدس به‌صورت سازمانی فعالیت می‌کند و تمامی پرونده‌ها را به دلیل جلوگیری از هرگونه خطای انسانی توسط کارشناسان و وکلای مربوطه به‌دفعات بازبینی و چک می‌نماید. برای مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها فیدس تا پایان مسر مهاجرت کنار شما خواهد بود.

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 348 تاريخ : يکشنبه 17 اسفند 1399 ساعت: 0:36

تراول هیستوری در ویزای توریستی چیست و چه شرایطی دارد؟

یکی از موضوعات مهم در اخذ ویزاهای قدرتمند سابقه سفر متقاضی به کشورهای دیگر دنیا است. هنگامی‌که شما به کشوری وارد می‌شوید در گذرنامه شما مهر ورود یا برچسب ویزای آن کشور درج می‌شود. این اطلاعات همان تراول هیستوری یا سابقه سفر شما به کشورهای خارجی است. اگر اهل سفر هستید می‌بایست به‌خوبی از اهمیت سابقه سفر در ویزاهای توریستی آگاه باشید. سخت نیست بفهمیم چرا این موضوع به‌صورت ویژه‌ای حائز اهمیت است و تأثیر بسزایی در اخذ ویزاهای قوی دنیا مانند مهاجرت به کانادا، آمریکا، انگلیس و مهاجرت به استرالیا دارد.

ویزای توریستی همان‌طور که از نام آن مشخص است باانگیزه‌های گردشگری و توریستی تقاضا می‌شود. علی‌القاعده کسی که به‌عنوان توریست قصد بازدید از کشوری مثل کانادا یا استرالیا را دارد می‌بایست از کشورهای نزدیک‌تر به کشور خود و با هزینه سفر کمتر بازدید نموده باشد. اگر تصور می‌کنید ایجاد تراول هسیتوری قوی کاری سخت و هزینه‌بر است با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

البته سابقه سفر جزء موارد الزامی برای درخواست ویزا نیست و شما بدون ارائه آن‌هم می‌توانید درخواست ویزای خود را به سفارت کشورت مربوطه ارائه نمایید. اما معمولاً این موضوع برای آفیسرهای بررسی‌کننده پرونده مهم است و اقدام برای اخذ ویزا بدون داشتن تراول هیستوری و با پاسپورت بدون مهر ورود و خروج ریسک بزرگی محسوب می‌شود. پس بهتر است قبل از اقدام با کارشناسان مشاوره ما در این خصوص مشورت‌های لازم را به عمل‌آورید تا از خطر ری جکت شدن تا حد قابل‌توجهی جلوگیری شود.

چگونه در مدت‌زمانی کوتاه و هزینه کم تراول هیستوری خود را تقویت کنیم؟

برای ایجاد یک سابقه سفر قوی کافی است اطلاعات جامعی در خصوص نحوه ورود و صدور ویزا در کشورهای مختلف مانند مهاجرت به کانادا اطلاعات کسب کنید. کشورهای با ویزای لحظه ورود  یا ویزای فرودگاهی visa on arrival و کشورها با ویزای الکترونیک E visa می‌توانند از اولین انتخاب‌ها باشند. کشورهای نزدیک مانند دبی، لبنان، هند، ارمنستان و گرجستان می‌توانند مقاصد جذابی برای بازدید توریستی باشند. بعدازآن کشوهایی مانند موریس، ماداگاسکار و دیگر کشورهای آفریقایی و کشورهای آسیای میانه هم به لحاظ زیبایی بسیار دلپذیر می‌باشند بعلاوه اعتبار پاسپورت شمارا به حد قابل‌توجهی بالا می‌برند.

بعد از سفر به 5 تا 6 کشور و داشتن چند مهر مهاجرت بر پاسپورت خود امکان اخذ ویزاهای توریستی قوی‌تری را خواهید داشت. توجه داشته باشید که این سفرها بهتر است بافاصله انجام شود و بین هر سفر یک یا دو ماهی را به خود استراحت دهید تا کثیر السفر بودن و هدف بازدید و توریستی بودن این سفرها احراز گردد. طول مدت اقامت و بازدید از این کشورها می‌تواند کوتاه و کم‌هزینه باشد. کشورهای اروپای شرقی و برخی دیگر از کشورهای اروپایی با توجه به توریست پذیر بودنشان می‌توانند مقصد بعدی برای تکمیل و تقویت تاریخچه سفر شما باشد. ارائه مدارک متعدد مالی و غیره به سفارت‌های حوزه شن گن اعتبار خوبی به پاسپورت شما خواهد داد. با این تفاسیر بهتر است قبل از انتخاب مقصد سفر به بررسی دقیق امکانات موجود برای انتخاب بهترین گزینه‌ها بپردازیم.

اهمیت سابقه سفر در ویزای های توریستی چه است؟

از قوی‌ترین ویزاهای دنیا می‌توان به ویزای کشورهای ژاپن، حوزه شن گن، انگلیس، آمریکا، کانادا و استرالیا اشاره کرد. پاسپورت قوی این کشورهای توسعه‌یافته و قوانین مهاجرپذیر بودنشان فیلترهای ورود سخت‌گیرانه‌تری برای قوانین اخذ ویزا تعریف می‌کند. همان‌طور که قبلاً هم اشاره نمودیم اگرچه تاریخچه سفر جزو مدارک اصلی برای ارائه به سفارت نیست ولی افسر اداره مهاجرت تاریخچه سفر شمارا قبل از ورود به کشورش از ابتدا تابه‌حال بررسی می‌نماید. درصورتی‌که هدف و انگیزه متقاضی از سفر با توجه به پیشینه سفرهای وی و سایر دلایل و مدارک ارائه‌شده، برایش قانع‌کننده نباشد با صدور ویزا موافقت نخواهد کرد.

اگر POT با مدارک ارائه‌شده همخوانی و انسجام داشته باشد و تاریخچه سفر قوی ازجمله مدارک کمک‌کننده‌ای است که دید واضحی از انگیزه واقعی فرد به افسر اداره مهاجرت می‌دهد. دغدغه اصلی آفیسر جلوگیری از ورود مهاجرین غیرقانونی است، بحران هجوم غیرقانونی و بی‌رویه مهاجرین به این کشورها بار سنگینی به دوش دولت قرار می‌دهد. برای قطع زنجیره ورود پناهندگان غیرقانونی، این کشورها بر آن شدند تا قوانین صدور ویزا و ورود توریست را تغییر داده و سفت‌وسخت تر به این موضوع رسیدگی نمایند.

آیا سابقه سفر خوب صرفاً داشتن ویزای شن گن است؟

همان‌طور که اشاره کردیم سابقه سفر خوب متشکل از بازدید از کشورهای توریست پذیر و جذاب برای بازدیدکنندگان است. سفرها در 5 سال اخیر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بهتر است فواصل سفرها نه‌چندان بلند و باهدف بازدید و گردشگری باشند؛ اما به دلیل اینکه کشورهای حوزه شین گن خود نیز مقصد مهاجرتی برای پناه‌جویان محسوب می‌شوند داشتن ویزای شن گن غیرازاینکه به‌عنوان اینکه مدرکی دال بر گردشگر بودن فرد را ارائه می‌دهد، ازاین‌جهت نیز برای آفیسر های صادرکننده ویزا در سایر کشورها مهم است که متقاضی قبلاً به کشورهای توسعه‌یافته سفر نموده و پس از اتمام مهلت ویزا کشور را ترک کرده است. پس احتمال عدم ترک کشور آن‌ها نیز کاهش می‌یابد.

سخن پایانی

در نظر داشته باشید تمامی توضیحاتی که در این مقاله به آن اشاره شد با توجه به این موضوع بود که بررسی‌کننده پرونده نیروی انسانی بوده و پرونده‌ها به‌صورت ماشینی بررسی نخواهند شد پس کیفیت سابقه سفر در متقاعد نمودن بررسی‌کننده پرونده دارای اهمیت بالایی است. در این مقاله به‌صورت کامل در مورد اهمیت تراول هیستوری توضیح دادیم. اگر قصد مهاجرت به کانادا یا سایر کشورها را دارید برای اطلاع از آخرین و بروزترین مسائل مربوط به تراول هیستوری می‌توانید با کارشناسان و مشاورین فیدس تماس بگیرید.

خدمات بین‌المللی فیدس، دپارتمان خدمات بین‌المللی موسسه حقوقی دادیار سفیر مانا (شماره ثبت 5307) با تیمی متخصص و مجرب از وکلای دادگستری و اساتید دانشگاه و کارشناسان خبره مهاجرتی، خدمات حقوقی و مهاجرتی و کاریابی بین‌المللی و اعزام دانشجو را به وکالت از موکلین خود در کشورهای معتبر دنیا انجام می‌دهد.

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 373 تاريخ : سه شنبه 5 اسفند 1399 ساعت: 23:56

 PGWP یا ویزای اجازه کار بعد از فراغت تحصیلی چیست؟

 PGWP مخفف واژه post-graduation work permit یا اجازه کار بعد از فارغ‌التحصیلی درواقع یک ویژگی خاص برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و مؤسسات مورد تائید اداره مهاجرت به کانادا است. این افراد می‌توانند بعد از اتمام تحصیل و ویزای تحصیلی خود ویزایی تحت عنوان، ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل، دریافت نمایند. ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل برای مهاجرت به کانادا، مجوزی حداکثر 3 ساله برای کار تمام‌وقت در کانادا است. این ویزا به فارغ‌التحصیلان بالاتر از مقطع دیپلم اجازه می‌دهد تا در کانادا بمانند و سابقه کار کانادایی به دست آورند.

سپس سابقه کاری که در این دوره به دست می‌آورند این امکان را به آن‌ها می‌دهد تا برای اقامت دائم از طریق Canadian Experience Class CEC یا همان تجربه کانادایی اقدام نمایند. فارغ‌التحصیلان بین‌المللی مؤسسات مذکور (participating Canadian post-secondary institution)، می‌توانند یک مجوز کار باز open work permit سه‌ساله اخذ نمایند. این مجوز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا برای هر یک از کارفرمایان کانادا در هر حوزه‌ای کار کنند. این نوع مجوزها متقاضی را محدود به یک کارفرمای خاص نمی‌کنند. همچنین داشتن پیشنهاد شغلی (Job offer) برای فارغ‌التحصیلان بین‌المللی در زمان درخواست مجوز کار الزامی نیست.

شرایط اخذ ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل

دوره تحصیلی تمام‌وقت بیش از 8 ماه را به اتمام رسانده باشید و دریکی از مؤسسات و دانشگاهی زیر فارغ‌التحصیل شده باشید:

مدارس دولتی پس از دبیرستان، مانند کالج، دانشکده / دانشگاه فنی و مهندسی / CEGEP در کبک

مدارس دولتی خصوصی که تحت قوانین مشابه با مدارس دولتی فعالیت می‌نمایند. (در حال حاضر فقط برای برخی از مؤسسات خصوصی پس از دوره متوسطه در کبک)

مدارس دولتی خصوصی یا متوسطه (در کبک) که برنامه‌های واجد شرایط 900 ساعت و یا بیشتر را ارائه می‌دهد و منجر به تحصیل در رشته‌های تحصیلی (DEP) یا ادارۀ رسمی حرفه‌ای (ASP)

مدرسه خصوصی کانادایی که می‌تواند طبق قوانین استانی (به‌عنوان‌مثال، لیسانس، مدرک کارشناسی یا مدرک کارشناسی) را به‌طور قانونی اعطا کند، اما فقط اگر شما در یک برنامه تحصیلی ثبت‌نام کرده‌اید که به درجه‌ای که توسط استان تائید شده باشد.

باید برای ورک پرمیت در فاصله 90 روز پس از تائید کتبی فارغ‌التحصیلی اقدام کنید. (ریزنمرات یا نامه کتبی رسمی از دانشگاه مبنی بر پایان دوره)

باید دوره خود را به پایان رسانده باشید و نامه‌ای از دانشگاه یا کالج ارائه کنید که طول دوره و کد دوره و این موضوع را که واجد شرایط برای دریافت مدرک پایان دوره هستید بیان نموده باشد.

باید در هنگام اقدام برای دریافت ورک پرمیت ویزای معتبر داشته باشید.

در چه صورت شما واجد شرایط درخواست ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل یا PGWP نیستید؟

1-مجوز تحصیلی کمتر از هشت ماه داشته باشید.

2-تحصیل بیشتر از هشت ماه ولی به‌صورت غیر منسجم داشته باشید.

3-دریکی از دوره‌های بورسیه Canadian Commonwealth Scholarship که توسط وزارت امور خارجه کانادا Department of Foreign Affairs, Trade and Development Canada DFATD ساپورت می‌شود شرکت کرده باشید.

4-از بورسیه Govement of Canada Awards Program funded by DFATD استفاده کرده باشید.

5-از بورسیه Canadian Inteational Development Agency استفاده کرده باشید.

6-در برنامه Equal Opportunity Scholarship, Canada-Chile شرکت کرده باشید.

7-در برنامه Canada-China Scholars Exchanges Program شرکت کرده باشید.

8-در برنامه Organization of American States Fellowships Program شرکت کرده باشید.

9-دوره شما به‌صورت آنلاین باشد.

10-قبلاً ویزای اجازه کار پس از تحصیل را گرفته باشید.

پروسه اخذ ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل در کانادا PGWP

اول: درخواست ویزای کار قبل از فارغ‌التحصیلی

متقاضی 90 روز پس از فارغ‌التحصیلی مهلت دارد تا برای اخذ PGWPP اقدام نماید. این زمان از اولین روز فارغ‌التحصیلی شروع می‌شود. نکته بسیار مهم این است که فرد باید درزمانی درخواست دهد که Study-permitt او هنوز فعال است. معمولاً دانشگاه‌ها و کالج‌ها در پایان دوره به فارغ‌التحصیلان نامه‌ای می‌دهند که در آن ذکر می‌شود که در صورت تمایل می‌توانید در کانادا شروع به کارکنید. زمان دریافت این نامه بهترین زمان برای شروع ورک پرمیت است. این نکته از این نظر حائز اهمیت است که پس از فارغ‌التحصیلی دانشجو دیگر امکان کار کردن را نخواهد داشت مگر این‌که برای PGWP درخواست داده باشد.

دوم: فارغ‌التحصیلی و انتظار برای صدور ویزا

هنگامی‌که هنوز نتیجه درخواست متقاضی برای ورک پرمیت نیامده و استادی پرمیت فرد هم منقضی شده، شرایط فرد در کانادا Implied Status است. در این فاصله امکان کار برای فرد وجود داشته و کاری که انجام می‌دهید هم در برنامه تجربه کانادایی موردقبول خواهد بود.

طول مدت ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل در کانادا

طول مدت ویزای کار حداکثر سه سال بوده و حداقل به‌اندازه طول دورهای که در کانادا درس‌خوانده‌اید. ویزای کار نمی‌تواند از ویزای تحصیل طولانی‌تر باشد. مثلاً اگر دوره فوق‌لیسانس شما دو سال بوده ویزای کار شما حداکثر دوساله خواهد بود. برای دوره‌هایی که کمتر از 8 ماه هستند ویزای کار صادر نمی‌شود. اگر بخشی از دوره در خارج از کانادا بوده و سپس به کانادا منتقل‌شده باشد درصورتی‌که مدرک از کانادا صادر شود و مدت‌زمان حضور در کانادا بیش از 8 ماه باشد واجد شرایط برای ورک پرمیت خواهد بود.

به‌طور خلاصه طول ویزای اجازه کار بعد از فراغت از تحصیل به شکل زیر است:
دوره کمتر از 8 ماه: غیرقابل‌قبول
دوره 8 ماه تا دو سال: ورک پرمیت دوساله
دوره بالای دو سال: ورک پرمیت سه‌ساله

نکته: اگر از استان کبک مدرک خود را دریافت کرده‌اید هم ممکن است واجد شرایط برای دریافت ورک پرمیت باشید. البته استان کبک شرایط مخصوص به خود را برای ویزای اقامت پس از تحصیل دارد که بسیاری از دانشجویان ترجیح می‌دهند از آن روش استفاده کنند.

*برای اطلاع کامل از PGWP یا ویزای اجازه کار بعد از فراغت تحصیلی با مشاورین فیدس تماس بگیرید*

فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی...
ما را در سایت فیدس خدمات بین المللی و مهاجرتی دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت,وکیل مهاجرتی,شرکت مهاجرتی,مشاور مهاجرتی,خدمات بین المللی,خدمات مهاجرتی,اعزام دانشجو,کاریابی خارجی,کاریابی بین المللی,مهاجرت به اروپا,مهاجرت به کانادا,مهاجرت به آلمان,مهاجرت به اسپانیا,مهاجرت به ترکیه,مهاجرت آسان,مهاجرت سریع,مهاجرت ارزان,هزینه های مهاجرت,ویزای دانشجویی,ویزای کار,ویزای توریستی, نویسنده : nima shafiee fides بازدید : 323 تاريخ : شنبه 2 اسفند 1399 ساعت: 23:19